Spinning

Spinning


Spinning er en del af Jyden Styrke & Motion. Vi har 18 gode spinning cykler fra Techno Gym, og med et løbende fitness abonnement kan du frit tilmelde dig på holdene og deltage. Du har også mulighed for at købe et spinning abonnement hvor du har fast plads (gælder kun udvalgte hold).



Begynder spinning


Et tilbud til dig der gerne vil i gang med spinning, som sikrer at du får den bedst mulige oplevelse. Der køres 45 minutter ad gangen 10 mandage. Du lærer hvordan cyklen instilles og hvordan en spinningtime afvikles, og på begynderholdet har instruktøren ekstra tid til at vejlede dig.


Senior spinning


På senior spin er tempoet lidt mere afslappet, og ofte hygges der efter træningen med en kop kaffe i cafeteriaet.



Følg udviklingen i din træning


Hvis du anskaffer dig et pulsur af mærket Suunto, kan du tilslutte det til cyklen og få en masse data om din træning, bl.a. omkring puls og forbrændte kalorier. Under træningen kan du på skærmen i spinningrummet hele tiden se hvor godt du træner, og efter træningen modtager du en email med dine data, så du løbende kan følge din forbedring.



Praktiske oplysninger


  • Du kan max. booke dig på 8 hold ad gangen. Hvis du har opbrugt din kvote, frigives der en plads dagen efter den første træning er overstået.
  • Husk ALTID at booke en plads, hvis du vil spinne. Instruktøren tjekker hvor mange der er tilmeldt holdet, og kan vælge at aflyse ved for få deltagere. Kommer du uden at have booket, kan du derfor risikere at holdet er aflyst.
  • Meld afbud senest 2 timer før start, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der kan være folk på venteliste, som er klar til at overtage din plads. Gentagne udeblivelser uden afbud kan medføre en tidsbestemt karantæne fra booking systemet. Der ydes ingen refusion af abonnement.
  • BEMÆRK: Hvis der under 5 tilmeldte til en træningsaften, kan instruktøren vælge at aflyse.
    Du vil i så fald modtage en sms med besked om aflysningen.
  • Du kan bruge cykelsko med klamper fra Look eller SPD.
  • Husk at medbringe håndklæder og drikkedunke.



Solo spinning


Med et fitness abonnement er det også tilladt at træne selv på cyklerne, uden for de planlagte holdtider. Cyklerne skal altid gøres grundigt ren efter brug, og alle indstillinger skal løsnes og sættes tilbage i udgangsposition.

Cyklen skal være afleveringsklar senest en 1/2 time før et hold starter.



Holdoversigt


Vintersæsonen starter ca. 1. oktober, og holdoversigten er klar i september.



Booking


Klik på "Booking" i undermenuen for at logge ind og booke plads på et hold.